loading

  • Krop, sind - eller ånd? Alternative behandlere og spiritualitet

Krop, sind - eller ånd? Alternative behandlere og spiritualitet

Pris

Kr. 99,-


Notice: Undefined variable: serie_link_book in /home/forlagetunivers.dk/web/functions/db.php on line 186

Om bogen

Forfatter

Lars Ahlin

Uddrag / Indholdsfortegnelse

Beskrivelse

Hvad tror alternative behandlere egentlig på? Hvad betyder ”spiritualitet” for dem? Er Gud fx med i helbredelsen? Hvad er ”kosmisk energi”, og hvilke andre spirituelle elementer indeholder de enkelte behandlingsteknikker?

Op mod halvdelen af alle voksne danskere har opsøgt en alternative behandler. Dermed har de været i kontakt med en praksis, der i de fleste tilfælde har et åndeligt fundament.

Flertallet af alternative behandlere har nemlig en spirituel tilgang til deres praksis. Alternativ behandling kan derfor fungere som kanal for spredning af ”spiritualitet” – med statens velsignelse, eftersom alternative behandlinger er blevet støttet med initiativer fra statens side.

Ud over at undersøge, hvad alternative behandlere tror på, peger religionssociologen Lars Ahlin i Krop, sind – eller ånd? på udviklingstendenser i samfundet, der gør, at fremtiden ser lys ud for de alternative behandlere.

ISBN

978-87-91668-06-7

Udgivelsesdato

20-04-2007

Sider

216

Andre i denne serie

Krop, sind - eller ånd? Alternative behandlere og spiritualitet

Dansk dharma: buddhisme og buddhister i Danmark

Moskeer i Danmark - islam og muslimske bedesteder

I lysets tjeneste - nye religiøse og spirituelle grupper i Danmark

Kristendommen under forvandling - pluralisme som udfordring til teologi og kirke i Danmark

Kristendommen under forvandling - e-bog

I Lysets tjeneste - e-bog

Sagt og skrevet

Fordomsfri kortløgning af et vigtigt emne i samfundsudviklingen, som interesserer mange mennesker både i og udenfor den alternative behandlerverden.
Lektørudtalelse

Som læser gribes man fra første linie i indledningskapitlet... oplysende løsning for enhver, der ønsker at vide mere om, hvilke strømninger, der rører sig i den danske befolkning. Bogen henvender sig således til enhver, der har behov for at være på forkant med tendenser og udviklinger inden for sundhed, velvære og religiøsitet/spiritualitet.
Teologinet.

Hjem