loading

  • Kinesisk religion

Kinesisk religion

Pris

Kr. 249,-

Om bogen

Forfatter

Esben Andreasen

Klaus Bo Nielsen

Beskrivelse

Kina er verdens næststørste økonomi og er blevet en politisk magtfaktor i den globale verden. Kultur og religion er væsentlige ingredienser i kinesisk historie og nutid, både for kineserne selv og for forståelsen af Kina. Samtidig er netop kinesisk religion et interessant emne til komparativt at diskutere religion, historie, kultur, modernitet, diversitet og globalisering.

Kinesisk religion omhandler kongfuzianisme, daoisme, buddhisme, maoisme, folkereligion og nye religioner i ind- og udland. Den indeholder klassiske myter og magiske ritualer, historiske milepøle og moderne udfordringer, politisk religion og levende folkereligiøsitet. Teksterne afspejler religiøs tradition og diversitet indenfor en fascinerende religionshistorie.

Bogen henvender sig primært til religionsundervisningen i gymnasiale uddannelser og ved højere uddannelser, men kan også læses af alment interesserede, der vil i dybden med emnet. Bogen er skrevet af to eksperter indenfor området i et formidlingsvenligt sprog.

Hjemmesiden www.kinesiskreligion.dk har ekstramateriale til bogen. Her finder du flere tekster og
billeder, videoer og links til hele feltet kinesisk religion.

Mængderabat ved køb af klassesæt - send en mail til info@forlagetunivers.dk.

ISBN

9788791668395

Udgivelsesdato

19-01-2015

Sider

231

Sagt og skrevet

"... meget velbegrundet at udgive en ny lærebog om Kinas religioner ... Forfatterne er eksperter i emnet, og de skriver i et ligefremt, læsevenligt sprog...
Fagligt og pædagogisk er materialet helt i top!
Selv om der er lagt an til en bred målgruppe, er der rigeligt materiale til alle og alt sammen i et meget smukt layout. Hele molevitten før man for blot et par hundrede kroner, så det er svært at få armene ned af begejstring over denne udgivelse. Køb den i kassevis!
Hans Jørgen B. Thomsen,
Gymnasieskolen

Hjem