loading

  • Vejen, sandheden og kærligheden - Johannesevangeliet og den religiøse søgen

Vejen, sandheden og kærligheden - Johannesevangeliet og den religiøse søgen

Pris

Kr. 0,-

Om bogen

Forfatter

Johannes Nissen

Beskrivelse

UDSOLGT FRA FORLAGET

Er Johannesevangeliet kun en historisk tekst, eller er dets indhold og budskab lige så relevant i dag, som det var, da det blev skrevet? Meget tyder på, at evangeliet er blevet til i en situation og under kulturelle forhold, der har lighedstræk med vor tid. Vejen, sandheden og Kærligheden - Johannesevangeliet og den religiøse søgen undersøger og udfordrer den rolle, skriftet spiller i såvel kirkelige kredse som nye religiøse og spirituelle miljøer.

Bogen henvender sig fortrinsvis til læsere, som interesserer sig for studier og fordybelse i Johannesevangeliet og dets nutidsrelevans. Vejen, sandheden og kærligheden er derfor skrevet i en form, som giver løseren mulighed for at arbejde mere indgøende med de spørgsmål, som melder sig i religionsdialogen i tiden. Målgruppen er alle, der er optaget af, hvordan kirke og kristendom på troværdig måde kan møde tidens religiøse søgen.

ISBN

978-87-91668-22-7

Udgivelsesdato

04-02-2010

Sider

208

Sagt og skrevet

Johannes Nissen har skrevet en vellykket bog om forholdet mellem Johannesevangeliet og almen religiøsitet...
Johannes Nissens bog rummer ikke blot en yderst kompetent behandling af Johannesevangeliet, men også midt i udflugterne til anden religiøsitet en klar fastholdelse af kristendommens kerne i Kristus...
Bogen kan anbefales både som nyttig evangelisk læsning og som indsigt i det sammenstød af religiøse retninger, som Johannesevangeliet også den dag i dag befinder sig i.
(Kristeligt Dagblad, 20. februar).

Johannes Nissens bog er et gennemarbejdet og spændende teologisk bidrag til samtalen om tidens religiøse søgen og med tidens religiøst søgende og samtidig er den et væsentligt bidrag til, hvordan man som kristen tager samtalen i mødet med andre religioner op
(ækumenisk Tid, juni 2010)

Hjem