loading

  • From a Strong Past to a Dynamic Present. Danes and Danish Companies in the Greater Shanghai Region 1

From a Strong Past to a Dynamic Present. Danes and Danish Companies in the Greater Shanghai Region 1

Pris

Kr. 299,-

Om bogen

Forfatter

Hans Jørgen Hinrup

Beskrivelse

UDSOLGT fra forlaget

160 år i Shanghai. Fra det første konsulat i 1846 over dynastiets fald, kommunisme og åbning mod vesten. Konsuler og missionører, forfattere og virksomheder har søgt mod Kina for at fortølle og handle med de fremmede, der er kommet tøttere og tøttere på. I 2008 bor der 1000 danskere og 250 danske virksomheder i byen, sikkert den region i Asien med størst dansk tilstedevørelse.

From a Strong Past to a Dynamic Present. Danes and Danish Companies in the Greater Shanghai Region 1846-2006 går ind i historien om danskerne i Shanghai. Den fortøller om enkeltpersoner, organisationer og virksomheder, om mødet med kineserne og relationen til Danmark. Den er skrevet af generalkonsul i Shanghai Carsten Boyer Thøgersen og statsbibliotekar Hans Jørgen Hinrup, og med forord af ambassadør i Kina Jeppe Tranholm-Mikkelsen

Bogen er skrevet på engelsk og kinesisk. Den er fyldt med farvefotos på glittet papir, med hård ryg og indbinding. Den er med andre ord den perfekte gave for virksomheden med de kinesiske forbindelser.

UDSOLGT fra forlaget

Udgivelsesdato

01-06-2008

Sagt og skrevet

Det er en rigtig god oversigt over danske virksomheder i regionen, foreninger og aktiviteter, men også den historiske gennemgang fra 1846 er interessant.
(Børsen)

Bogen er godt lavet. Den er faktisk lige på kanten til at vøre løkker med sit smukke tryk, sine utroligt godt opsatte billeder, og sin dobbeltsprogede tekst på både engelsk og kinesisk.
(Kristeligt Dagblad)

Hjem